Så här funkar det

Vi vill att du ska uppleva vår webbplats som enkel och utan frågetecken. Därför samlar vi all information om vår tjänst tydligt och öppet så att du kan smidigt ta reda på mer. Om du vill kontakta oss gör du det här, vi återkommer sedan inom 24 timmar.

FRÅGA: Hur fungerar Socialfabriken?
SVAR: Du beställer antal likes du önskar till din Facebook-sida. I kassan skriver du adressen till din Facebook-sida eller Facebook-inlägg. När vi tagit emot din beställning utför vi vårt arbete med att öka dina likes. Vi har ett omfattande nätverk av populära Facebook-sidor, webbplatser och PR-kontakter. Ihop med vårt egenutvecklade system, kan vi på ett effektivt sätt marknadsföra din sida till en bred publik. Vi kommer att avrunda marknadsföringen när din sida har träffat den kvot som vi har lovat. Några dagar senare är allting klart och du kan se dina beställda likes på din Facebook-sida.

FRÅGA: Levererar ni riktiga likes?
SVAR: Vårt mål är att alltid leverera riktiga likes, dock är det bra att du känner till att Facebook generellt har problem med att väldiga många profiler hos Facebook idag inte drivs av enskilda människor. Det finns bland annat en stor skala av människor som driver flera olika Facebook-profiler samtidigt, vilket Facebook har svårt att upptäcka. Även om alla likes vi levererar ser verkliga ut, kan vi alltså inte lämna några garantier för att det är en riktigt människa som styr varje profil.

FRÅGA: Hur lång tid tar det innan jag kan se mina beställda likes?
SVAR: Vi påbörjar alltid din beställning inom 48 timmar och därefter tar det upp till 10-15 dagar innan alla likes är levererade. Oftast går det ännu snabbare.

FRÅGA: Behöver ni mitt lösenord till Facebook?
SVAR: Nej, den behåller du i säkert förvar. Vi behöver bara veta adressen till din Facebook-sida.

FRÅGA: Går det välja kön, ålder eller länder på mina likes?
SVAR: I de paket vi presenterar på wepplatsen så sker detta utan valmöjligheten för att vi ska kunna hålla ned tjänstens kostnad. Om du önskar fler valmöjligheter utöver våra färdiga paket är du välkommen att kontakta oss och berätta vad du behöver.

FRÅGA: Är denna tjänst säker?
SVAR: Socialfabriken kommer att inte ha någon negativ inverkan på ditt Facebook-konto. Vi har aldrig haft ett Facebook-konto som blivit avslutat i samband med vår tjänst.